More


  FOTOGALERIE. Sătmăreni, AMENDAȚI pentru că NU PURTAU mască. Polițiștii, ÎN CIVIL

  - Advertisement -
  Și în acest weekend continuă acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În urma acestei acțiuni, mai muți sătmăreni au fost amendați pentru că nu purtau mască.
  La activităţile de astăzi, 18 octombrie a.c., desfășurate in zonele aglomerate și în piețele din municipiul Satu Mare, alături de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și investigații criminale au participat polițiști locali, polițiști de frontiera, jandarmi,pompieri și reprezentanți ai Biroului Imigrări, D.S.V.S.A și Protecția consumatorilor.
  S-a acționat în principal pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor însă, au fost situații în care au fost constate abateri, fiind aplicate opt sanctiuni pentru nepurtarea măștii în locurile pentru care legea prevede acest lucru . De asemenea au fost legitimate 87 de persoane și au fost verificate 9 societăți comerciale.
  Pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară, poliţiştii satmareni continuă să acționeze atât în uniformă, cât şi în civil.
  ”Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
  Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus”, se arată într-o informare făcută de IPJ Satu Mare.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img