More


  Hoațe de cosmetice prinse de un jandarm aflat în timpul liber

  =

  În cursul acestei dimineți, colegul nostru plt. maj. Biro Mihaly, aflat în timpul liber, și a propus să-și înceapă ziua ducându-și copilul la școală.

  Dar, cum cetățenii nu știu când ești liber sau în serviciu, a fost abordat, de către administratoarea unei farmacii din municipiul Carei, care la informat despre faptul că două tinere au sustras din farmacie câteva produse cosmetice.

  Jandarmul a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a pornit în căutarea celor două femei, pe care le-a identificat, la câteva străzi distanță, în fața unei brutării.

  Continuarea este simplă, jandarmul și a declinat identitatea, le-a legitimat pe cele două femei, și le-a comunicat motivul pentru care le a abordat.

  Inițial, cele două tinere au negat totul, dar la prezentarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și au recunoscut fapta.

  Finalul a apaținut patrulei mixte de ordine și siguranță publică, căreia, colegul nostru i-a solicitat sprijin pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img