More


  Ioana Bran: “Cel mai mare scandal electoral care s-a întâmplat vreodată în România ultimilor 30 de ani”

  - Advertisement -

  USR București este implicat în cel mai mare scandal electoral din 90 încoace. Imaginile care au apărut în toată presa și în care mai mulți membri ai partidului au fugit pur și simplu cu saci de la secțiile de votare în spate, în plină noapte, au devenit virale.

  Deputatul de Satu Mare, Ioana Bran, într-o postare pe Facebook a vorbit despre scandalul de la Sectorul 1 al Capitalei. Ioana Bran spune că ceea ce se întâmplă este inimaginabil și acuză candidatul USR la funcția de primar de ipocrizie, aceasta acuză USR de implicarea în cel mai mare scandal electoral din ultimii 30 de ani.
  “Ceea ce s-a întâmplat în Sectorul 1 al Capitalei este inimagina-bil! Nimeni nu poate intra noaptea în sala cu sacii cu buletine de vot, saci sigilați și puși sub pază într-o încăpere. Cu atât mai mult, să plece cu saci în spate! Ipocrizia candidatului USR la funcția de primar este uriașă. D-na Armand cerea în 2016 renumărarea voturilor, dar acum, când colegii săi de partid au fost prinși asupra faptului și văzuți de întreaga țară, refuză acest lucru. Iar șeful de partid al d-nei Armand, Dan Barna, care pozează neîncetat în apărătorul legii, cataloghează acest scandal ca fiind un „circ penibil”. Este rușinos jocul acestor oameni care acționează, iată, noaptea ca hoții.


  Cred că este cel mai mare scandal electoral care s-a întâmplat vreodată în România ultimilor 30 de ani. Este foarte posibil ca ceea ce am văzut la Sectorul 1 să fie o parte a unei fraude de proporții care a viciat procesul electoral din București. Situația nu poate fi tolerată, este datoria autorităților să intervină urgent și cu fermitate!”, spune Ioana Bran în postarea sa de pe rețelele de socializare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img