More


  Mămica Ioana Bran…

  - Advertisement -

  Eveniment deosebit în viața deputatului PSD Satu Mare, Ioana Bran. La sfârșitul săptămânii trecute, Ioana Bran a adus pe lume un băiețel de nota 10 , Cezar Ioan.

  ”E un sentiment unic pe care nu pot să l descriu în cuvinte. E ceva special și cu siguranță e cel mai fericit moment al vieții mele. Avem un băiețel de nota 10. I-am pus numele Cezar Ioan pentru că am vrut să poarte și nume de sfânt, e o tradiție de familie.” a spus Ioana Bran invitată telefonic luni seara la emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV. Ioana a mărturisit că se simte bine și că abia așteaptă să vină acasă la Satu Mare împreună cu Cezar Ioan.

  ”A fost o situație inedită căci cu această pandemie nu lasă vizitatori în spital. Așa că și bunicii abia așteaptă să l cunoască pe Cezar Ioan. ” a mai spus deputatul PSD de Satu Mare care a amintit că a avut emoții mari nu doar la naștere ci și înainte de internare când s a testat pentru covid 19.

  ”Am avut ceva emoții până mi au dat rezultatul. Vă dați seama ce ar fi însemnat să nu pot să mi văd copilul 14 zile dacă trebuia să mă izolez” a mai adăugat Ioana Bran. Legat de viitor, Ioana Bran va reveni rapid la muncă și vrea să se implice și să candideze pentru un nou mandat în parlament. ”Am făcut o campanie activă și la locale chiar dacă eram gravidă n opt luni. Așa că mă voi implica acum și mai mult la parlamentare pentru că eu cred în echipa PSD și n scorul bun pe care-l vom obține.” A încheiat Ioana Bran.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img