More


  Măsuri speciale luate de DSVSA Satu Mare din cauza pandemiei de coronavirus

  =

  Înmulțirea cazurilor de infecție cu virusul COVID-19, la nivelul județului Satu Mare, și în contextul măsurilor care trebuie luate/adaptate pentru reducerea riscului de a transmite/propaga acest virus la diferite persoane, dar și la personalul angajat al DSVSA Satu – Mare, instituția, informează cetățenii județului că:
  -Depunerea solicitărilor, de emitere a avizelor de principiu, a înregistrărilor / autorizărilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, a Pașapoartelor pentru animale, a altor documente, se va desfășura în baza depunerii cererii și documentației, în format electronic la adresa e-mail: office-satu-mare@ansvsa.ro. Formularele tipizate se găsesc pe Site -ul A.N.S.V.S.A.
  -În unele cazuri deosebite, se pot depune personal, cereri si alte documente, la ghișeul exterior, al instituției noastre, de pe str. Lăcrimioarei, nr. 37 – Satu Mare, în fiecare zi de Marți și Vineri a săptămânii în curs, între orele 1000 – 1400.
  -Ridicarea documentelor se va putea face numai personal, în fiecare zi de Miercuri și Vineri a săptămânii, între orele 0900 – 1300.
  -Pentru transmiterea sesizărilor, petițiilor, reclamațiilor, în orice domeniu sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, – sănătate și bunăstare animală, siguranța alimentelor de origine animală sau non-animală, dar și al activității desfășurată de personalul sanitar veterinar angajat, acestea se pot depune:
  8 Prin telefon, la numărul – 0261715956.
  8 Prin fax, la numărul – 0261715950.
  8 Prin poștă, la adresa: Str. Lăcrimioarei, Nr. 37, Cod poștal 440067
  8 Prin e-mail office-satu-mare@ansvsa.ro
  8 Prin Web: www.satu-mare.dsvsa.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img