More


  Patrimoniul cultural gastronomic din altă perspectivă

  - Advertisement -

  Sfârşitul de săptămână 09.10.2020- 11.10.2020, aduce în oraşul nostru un eveniment de Interacţiune, dialog şi implicare în cultura culinară locală.

  Fundaţia Hans Lindner susţinută de Primăria Satu Mare prin Centrul Cultural G.M.Zamfirescu, este organizatorul acestui eveniment cultural, eveniment prin care beneficiarii îşi vor îmbogăţi cunoştinţele cu informaţii valoroase despre patrimoniul cultural gastronomic, alimentația sănătoasă, precum şi metode tradiţionale de preparare a alimentelor.

  Totodată în cadrul activităţilor ei vor avea şansa de a vizita ferme renumite din judeţ, unde animalele sunt crescute într-un mod responsabil.

  Activităţile vor fi derulate pe parcursul a 3 zile, incluzând atât activităţi de prezentare a unor informaţii teoretice, dar şi activităţi practice de preparare şi prelucrare.

  Acest proiect a fost gândit, pornind de la dezideratele Fundaţiei Hans Lindner, care pune un accent deosebit pe mentalitatea de viață conştientă, responsabilă și durabilă.

  Scopul acestui eveniment este de a oferi tinerilor, familiilor tinere o perspectivă realistă asupra planificării vieții, de a dobândi experiență, de a cunoaște îndeaproape condițiile locale, actorii sociali și economici, de a participa la ateliere și activități practice, promovând astfel prosperitatea locală. Prosperitatea locală înseamnă totodată şi apartenenţa de comunitate, identificarea unui loc de muncă pe meleagurile natale, întemeierea unei familii şi pe urmă bucuria adusă de creşterea nepotilor.

  Fundatia Hans Lindner, în parteneriat cu Primăria Satu Mare si Centrul Cultural G.M.Zamfirescu, doreşte să dezvolte şi alte proiecte, care să vină în suportul tinerilor, ca aceştia să-şi găsească într-adevăr perspective viabile în oraşul nostru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img