More


  Polițiștii și jandarmii continuă raziile anti- coronavirus

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continuă să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.
  Astfel, în data de 13 octombrie a.c., au fost efectuate verificări la 64 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Satu Mare.
  De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 640 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere aproape 50 de autovehicule.
  În ultimele 24 de ore au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
  ”Acțiunile pe raza județului Satu Mare, sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.
  Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img