More


  PSD Satu Mare a depus dosarele candidaților la alegerile parlamentare

  =

  Social democrații sătmăreni au depus astăzi, la sediul Biroului Electoral Județean, dosarele cu candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare care vor avea loc în decembrie.

  Lista candidaților PSD la Camera Deputaților este deschisă de Radu Cristescu, în timp ce la Senat lista este deschisă de Radu Roca.
  Președintele interimar al PSD Satu mare, Ioan Oneț, a declarat, după ieșirea de la BEJ, că echipa PSD la parlamentare este compusă din oameni valoroși, cu experiență.
  ,,Avem oameni cu experiență, oameni de mare valoare, eu zic că avem cea mai bună listă din județul Satu Mare și sunt sigur că sătmărenii vor aprecia toate măsurile pe care le vom expune în campania electorală. Dorim să avem o campanie etică și morală, bazată pe idei și sunt sigur că ai noștri candidați pot să aducă plus valoare în ceea ce înseamnă activitatea administrativă a județului și a Parlamentului României”, a declarat președintele interimar al Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț.
  La rândul său, Radu Cristescu a afirmat că PSD propune o echipă nouă, ambițioasă, ce reflectă noul PSD.
  ”Este vorba despre o nouă echipă, cu o nouă viziune, este vorba despre noul PSD. Promit să devin o voce puternică a sătmărenilor în Parlamentul României”, a declarat Radu Cristescu.
  De asemenea, Radu Roca a afirmat că, în calitatea sa de viitor senator, se va ocupa îndeaproape ca nivelul de trai a sătmărenilor să crească.
  ”În Parlamentul României voi face ceea ce știu eu mai bine. Voi fi alături de oameni, cum am fost întotdeauna, și voi participa activ la creșterea calității vieții locuitorilor din județul Satu Mare. Voi lupta pentru a obţine fondurile necesare pentru dezvoltarea și modernizarea județului nostru. Prioritatea mea și a Partidului Social democrat va fi, în primul rând, protejarea veniturilor românilor”, a declarat Radu Roca.
  La Camera Deputaților ordinea candidaților PSD Satu Mare este următoarea: 1.Cristescu Radu-Mihai, 2.Tibil Ioan, 3.Micle Adrian, 4.Ilieș Cristina-Marina, 5.Balogh Daniel-Bela, 6.Sorian Bianca-Sorina, 7.Filip Cătălin Marian.
  La Senat ordinea este: 1.Roca Radu-Tiberiu, 2.Durla-Pașca Mihai-Călin, 3.Avorniciți Mariana-Nicoleta, 4.Tișea Lucian-Ciprian.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img