More


  Un infectat cu coronavirus a vrut să fugă din Spitalul din Carei, dar s-a ales cu dosar penal

  - Advertisement -

  Un sătmărean în vârstă de 52 de ani, infectat cu coronavirus și internat în Spitalul Municipal Carei, a încercat să fugă din unitatea spitalicească. Acesta a încercat să se facă nevăzut folosind scara de incendiu a spitalului, însă a alunecat și a căzut de la etajul 1. Încercarea de evadare i-a adus bărbatului un dosar penal.

  Organele judiciare au reținut că, în data de 22.10.2020, la ora 8.00, numitul C.T.T., domiciliat în satul Poiana Codrului, comuna Crucișor, județul Satu Mare, a căzut de la etajul 1 al Spitalului Carei, în timp ce încerca să se cațere pe balustrada treptelor de incendiu, pentru a putea fugi din spital, unde era internat la secția destinată pacienților infectați cu virusul Sars-CoV-2.

  Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Carei – Biroul de Ordine Publică Mediul Urban – sub supravegherea Parchetului de pe Iângă Judecătoria Carei.

  Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt o etapă a procesului penal şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img