More


  Vijelie. Satu Mare a fost sub cod galben de vânt puternic. Furtuna puternică a provocat o serie de distrugeri în municipiul dar și județul Satu Mare

  - Advertisement -

  ANM a emis în această dimineață o avertizare de fenomene imediate, valabilă pentru județul Satu Mare. Astfel, până la ora 14, Satu Mare s-a aflat sub Cod galben de vânt puternic, conform meteorologii. Aceștia au avertizat că local și temporar vântul putea atinge, la rafală, viteze de 55…75 km/h.

  Distrugeri masive în municipiul Satu Mare

  Mai mulți stâlpi au fost rupți de vânt în municipiul Satu Mare, pe strada Vulturului. Aceștia se mai țin doar de cabluri. La fața locului a intervenit o echipă specializată pentru remedierea problemelor.

  Un copac uriaș s-a prăbușit, în această dimineață, în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Nu se știe încă cu exactitate cauza, însă, cel mai probabil, copacul a fost smuls de vântul puternic. O parte din copac a căzut pe șosea, iar norocul a făcut ca nicio mașină sau un pieton să treacă în zona respectivă în acel moment.

  Probleme  similare s-au înregistrat și pe Aleea Humulești, acolo unde vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc.

  Primăria la muncă și Duminica

  Codul Galben de vânt puternic a impus intervenţia promptă a echipelor Primăriei Satu Mare, ISU Satu Mare și Poliției Locale. Personalul biroului primarului, poliția locală și pompierii au lucrat pentru rezolvarea problemelor vântului puternic în cel mai scurt timp posibil.

  Vântul puternic a făcut ravagii în tot județul Satu Mare

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, Bianca Timiș, informează că în urma efectelor meteo pompierii au fost solicitați pentru degajarea mai multor copaci căzuți:

  • copac căzut pe carosabil în Satu Mare pe str. Grivița, a fost blocată circulația
  • copac căzut pe trotuar pe str. Nicolae Iorga
  • copac căzut pe partea carosabilă, pe str. Muncii
  • copac căzut pe partea carosabilă pe str. Codrului
  • Copac căzut pe partea carosabilă în Huta Certeze
  • Copac căzut pe un stâlp, pe str. Vulturului  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img