More


  Vom avea baza sportiva cu nocturnă. Dinamo va fi un complex sportiv civilizat. Proiectul este derulat de primărie cu FRF

  - Advertisement -

  Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.

  Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime. Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului. Cu această ocazie se va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare.. Nu vor fi refăcute doar terenurile de fotbal și pistele de alergare, ci și terenurile de baschet.

  Sătmărenii care vor dori să utilizeze stadionul vor trebui să plătească o taxă orară, fie că doresc să folosească pista pentru alergări sau terenurile de baschet, cele pe iarbă sau cele sintetice.

  Proiectul este implementat de constructorul un constructor din Târgu Mureș, care are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA. Termenul de finalizare este de 6 luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img