More


  ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ!

  - Advertisement -

   

  ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ!

  Asociația EOHUMAN ,,LIFE TREE,, (Asociația Ecologică și Umanitară ,,Copacul vieții,,) Satu Mare, în contextul devizei asociației: ,,Fii TU schimbarea pentru TINE, pentru NOI, pentru un VIITOR VERDE ,,cu respectarea întocmai a legislației specifice perioadei de pandemie, a lansat la nivelul unităților de învățământ din județul Satu Mare,un concurs ,,online, cu titlul: ,,ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ!,, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare în baza Acordului de parteneriat încheiat.

  Concursul cu caracter ecologic se va desfășura pe o perioadă de 1(una lună) mai precis din 2 noiembrie 2020 și va avea ca obiectiv, promovarea în rândul tinerilor a necesitării implicării lor în activități de voluntariat în beneficiul mediului și a societății.

  Concursul va consta în realizarea de către fiecare elev înscris la concurs a unui scurt eseu(max. o pagină A4) care să scoată în evidență modul în care elevul dorește, prin muncă voluntară, să se implice în activități ecologice pentru a contribui la rezolvarea unor probleme de mediu identificate de el în județ și vizualizate printr-o poză realizată tot de către elev. La sfârșitul eseului, elevul va concepe un scurt mesaj ecologic adresat comunității, ca un semnal de alarmă  cu privire la starea actuală a mediului, stare dezastruoasă pe care numai NOI, împreună o putem schimba.

  Materialul constând din:

  – eseu finalizat cu un mesaj ecologic;

  – poza realizată de elev care vizualizează problema de mediu;

  se va trimite cel târziu până la data de 2 decembrie 2020 , în format electronic, pe adresa de e-mail a asociației: ecohuman.lifetree2020@gmail.com

  Evaluarea lucrărilor și premierea participanților va avea loc sâmbătă 5 decembrie cu ocazia Zilei Mondiale a Voluntariatului.

  Cele mai sugestive,  12 lucrări în limba română și 12 lucrări în limba maghiară, vor constitui paginile calendarului ecologic al asociației pe anul 2021, în baza căruia asociația va desfășura în anul 2021 cel puțin o activitate pe lună, în contextul mesajelor elevilor.

  Pentru informații suplimentare, persoana de contact din partea asociației este dna Elisabeta Bekessy, tel: 0740726104

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img