More


  Sătmăreanul George Micle, convocat în premieră la Naționala U21! Portarul crescut de LPS Satu Mare împlinește azi 19 ani!

  - Advertisement -

  Marți, 17 noiembrie, naționala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”.

  Partida cu Danemarca este meciul care poate asigura calificarea tricolorilor U21 la Euro 2021. Un succes în fața danezilor ar garanta prezența la Campionatul European de anul viitor. Partida va începe la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

  Selecționerul Adrian Mutu a anunțat lotul iar pentru partida decisivă cu Danemarca a fost convocat, în premieră și portarul sătmărean George Micle.

  Evoluțiile bune de la FC Argeș din acest sezon l-au adus din nou în atenția oamenilor de la FRF pe Micle după ce și la Snagov acesta s-a remarcat până n 2019.

  A început fotbalul la LPS Satu Mare

  Primul antrenor i-a fost prof. Gheorghe Cionca apoi a trecut pe la mai multe grupe de la LPS înaintea plecării la Centrul de Excelență de la Deva fiind antrenat de Dacian Nastai și Paul Levente.

  ”Cu ambiție și muncă a demonstrat că poate sparge orice barieră în carieră. Mă uit la poza de pe vremea când îl antrenam la LPS și ce fizic are acum și se vede clar diferența…Mă bucur mult pentru el și sper să ajungă departe în fotbal, pentru că merită!” ne a spus antrenorul Dacian Nastai cel care e acum la Academia FCSB.

  În vârstă de 19 ani, care măsoară 192 cm înălțime, a semnat cu gruparea din Trivale anul trecut  un contract valabil pe 2 ani și 6 luni. Micle a evoluat în liga secundă la CS Sportul Snagov. Născut pe 8 noiembrie 2001, la Satu Mare, portarul de la  FC Argeș a învățat ABC-ul fotbalului la LPS Satu Mare. În 2016, George a evoluat pentru echipa Centrului de Excelență al FRF de la Deva, iar în 2017 a fost îmbrăcat tricoul Academiei FCSB unde a stat până în 2019. În sezonul competițional 2019-2020, Micle a apărat poarta Snagovului în 13 meciuri, având evoluții foarte bune în majoritatea meciurilor.

  Iar acum pare că și a câștigat postul de titular în poarta celor de la FC Argeș…

  În echipa etapei a 7-a din Liga 1

  Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 7 din Liga 1. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF s-a regăsit  şi George Micle, portarul echipei FC Argeş. Gooalkeeperul alb-violeţilor a avut intervenţii salvatoare, având o contribuţie decisivă în obţinerea victoriei cu Astra Giurgiu.

   

  George Mihai Micle care duminică 8 noiembrie a împlinit 19 ani a fost mutarea câştigătoare făcută de Ionuţ Moşteanu în formula de start. Puştiul trimis în poarta piteştenilor s-a remarcat chiar în meciul de debut, având patru intervenţii salvatoare.

  În etapa a 7-a , FC Argeș s-a impus cu 1-0 în fața celor de la ASTRA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img