More


  Radu Cristescu, Roca Radu și Ioan Tibil împreună cu echipa de campanie alături de turțeni în zi de sărbătoare

  - Advertisement -

  O zi binecuvântată de noiembrie Duminică în comuna Turț unde candidații Partidului Social Democrat pentru Parlamentul României: Radu Cristescu, Roca Radu și Ioan Tibil alături de primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca precum și de omul de afaceri Gheorghe Cârciu, președintele PSD Bixad, candidatul PSD la Camera Deputaților, Cătălin Filip au luat parte la praznicul hramului bisericii Sf Arhangheli Mihail și Gavril din localitate.

  Programul de guvernare PSD pentru perioada 2020-2024
  După slujbă aceștia au avut ocazia să stea de vorbă cu cei prezenți, să le asculte problemele și să le prezinte câteva dintre cele mai importante măsuri din programul de guvernare PSD pentru perioada 2020-2024.

  Social democrații sătmăreni au fost primiți cu căldură de către turțeni mai ales că mulți dintre ei îl consideră pe Ioan Tibil ,candidatul PSD pe locul 2 la Camera Deputaților ,fiu al satului dat fiind faptul că acesta și-a început în urmă cu 31 de ani cariera la ei în localitate perioadă din care încă păstrează multe prietenii frumoase.

  Turțenii, nemulțumiți de Guvernul PNL
  La fel ca marea majoritate a sătmărenilor turțenii sunt extrem de îngrijorați de felul în care actualul guvern gestionează pandemia precum și de efectul pe termen lung al restricțiilor pompieristice pe care aceștia le iau. Totodata oamenii ne-au spus că nu sunt de acord cu închiderea școlilor având în vedere că în mare parte a Europei acestea au rămas deschise .De asemenea o problemă serioasă o reprezintă faptul că sunt încă mulți copii care nu au tablete sau acces la internet.

  PSD are soluții necesare pentru oameni și pentru România
  Candidații PSD Radu Cristescu, Ioan Tibil candidații eligibili la Camera Deputaților și Radu Roca candidatul eligibil la Senat au dat în final asigurări că viitorul guvern PSD are oamenii și soluțiile necesare pentru a scoate România din situația grea în care se află în acest moment și i-au îndemnat pe cei prezenți ca pe 6 decembrie, împreună cu toată familia, să meargă la vot și să voteze Partidul Social Democrat atât la Senat cât și la Camera Deputaților.

  Cristian Stan

  Comandat de PSD Satu Mare,
  realizat de Nord Vest TV Advertising SRL,
  cod mandatar financiar 11200020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img