More


  Vasile Șteț, fostul primar din Supur s-a stins din viață. Acesta a murit răpus de coronavirus

  - Advertisement -

  Vasile Șteț a pierdut lupta cu cumplitul virus Covid 19. Este primul om politic din județul Satu Mare care a fost răpus de COVID-19, Acesta era internat în spital în stare gravă și familia a încercat încă de acum 6 zile să găsească plasmă pentru a ajuta la vindecarea lui.Plămânii îi erau afectați de virusul ucigaș în proporție de 70% iar saturaţia de oxigen în sânge este 70%.

  Decesul acestuia a fost confirmat de foști colegi ai dânsului din PSD Satu Mare care au pus un mesaj de confoleanțe pe Facebook.

  “O veste ce ne zdrobește inimile am primit astăzi, legat de pierderea ființei dragi, prietenul și colegul nostru VASILE ȘTEȚ! Nu există cuvinte potrivite, durerea e fără margini în întreaga organizație PSD Satu Mare. De azi înainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată.

  Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace iar familiei îndurerate să îi mângâie sufletele! Sincere condoleanțe familiei greu încercate.Dumnezeu să îl Ierte și să îl odihnească!”.

  Vasile Șteț s-a născut în 23.07.1952 în Supuru de Jos .A fost căsătorie cu Șteț Cornelia având împreună cu aceasta o fiică, Alina care i-a dăruit doi nepoței Matei și Mihai.Cei doi nepoței fiind lumina ochilor lui.Vasile Șteț fost primar în comuna Supur din anul 1996 până în 2020.În cele 6 mandate comuna a avut parte de un primar gospodar,priceput,harnic și extrem de apropiat de oamenii din comună.În această perioadă întreaga comuna a avut parte de o dezvoltare mai rar întâlnită la noi în țară.În zilele noastre comuna Supur poate concura fără probleme cu o comună din occident.Străzile asfaltate în toate satele din comună, canalizare, apă în toată comuna,cămine culturale moderne, dispensare renovate, biserici frumoase ,parcuri, școli, locuri de joacă pentru copii,dar și investiții private, magazine, filială de bancă, farmacii, depozite de materiale de constrcții, ateliere de reparații auto,ferme de animale, abatoare, precum și firme care se ocupă de agricultură, zonă viticolă și multe altele fac ca datorită lui Vasile Șteț, a consilierilor local și a tuturor persoanelor implicate de la nivel local și județean comuna Supur poate fi un exemplu de urmat pentru orice administrație locală din România.

  Suntem ferm convinși că Primarul Vasile Șteț datorită lucrurilor bune făcute pentru familie și comunitatea din Supur va rămâne mereu viu în amintirea lor.

  Ne alăturăm colegilor, prietenilor, supuranilor și transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img