More


  La mulți ani, Mircea Govor!

  - Advertisement -

  Mircea Govor s-a născut în 16.11.1960 în comuna Supur. Este cel mai mare copil al lui Vasile și Elisabeta Govor. Acesta are încă 5 frați: Mirel, Mariana, Marcela, Minodora și Mirela. Mircea Govor este căsătorit de 38 de ani cu Felicia. Cei doi au împreună un băiat, Răzvan, care împreună cu soția Mariana le-au dăruit 2 nepoței, Raul, care are 13 ani, și Rareș, de 10 ani, de care Mircea și Felicia sunt extrem de mândri.

  Din punct de vedere profesional, Mircea Govor este un exemplu de urmat fiind un deschizător de drumuri: a fost proprietarul primului restaurant deschis după anii 90, Restaurantul La Mircea, președinte de club de fotbal la Olimpia Satu Mare și proprietarul Clubului Someșul Satu Mare. Cele două echipe au avut cele mai importante performanțe și rezultate cu Mircea Govor la conducere. În această perioadă a fost și singurul sătmărean care a ajuns membru în Comitetul Executiv Național al Federației Române de Fotbal. Din punct de vedere politic, a fost timp de 3 ani președintele PSD Satu Mare şi membru în Comitetul Executiv Naţional al PSD. Este un politician serios, responsabil, organizat, profesionist și disciplinat, fiind unul dintre cei mai importanți oameni politici din zonă. În cele două mandate ca vicepreședinte al Consiliului Județean, de numele lui se leagă cele mai importante investiții și realizări în infrastructura și dezvoltarea județului Satu Mare.

  La ceas aniversar îi dorim:
  “La mulți ani, multă sănătate, fericire din partea familiei, prietenilor, colegilor de partid și a colectivului Gazeta de Nord-Vest și
  Nord Vest TV.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img