More


  Zonele roșii ale județului Satu Mare se extind

  - Advertisement -

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 54 din 20.11.2020 privind completarea Hotărârii CJSU nr.46/03.11.2020 cu privire la stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate de COVID-19.

  Astfel:
  Art.1. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori se încadrează între limitele 1,5 și 3, conform anexei nr.1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Din această listă fac parte 21 de comune din județ.

  Art.2. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori depășește limita de 3, conform anexei nr.2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

  Din această listă fac parte 26 de comune din județ.

  Art.3. Actualizarea anexelor 1 și 2 se va realiza la un interval de 48 de ore, cu obligativitatea respectării măsurilor pentru o perioadă de 14 zile calendaristice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img