More


  Accident rutier grav la Negrești

  - Advertisement -

  Luni, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 11.20, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Negrești Oaș, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

  În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 38 de ani, din localitatea Boinești, care se deplasa cu un autoturism pe strada Ioan Creangă, s-a angajat în depășirea unui moped condus de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Boinești, iar la revenirea pe banda de sens nu s-ar fi asigurat corespunzător, astfel că a intrat în coliziune cu mopedul.

  În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

  Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, ambilor participanți la eveniment li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img