More


  ASIGURĂRI. Iarna nu ne va mai lua prin surprindere

  - Advertisement -

  Conducerea Consiliului Județean Satu Mare dă asigurări că în acest an iarna nu ne va lua prin susprindere și că utilajele folosite la deszăpezire sunt pregătite pentru sezonul de iarnă 2020-2021. Toate utilajele sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, astfel încât să poată fi vizualizată în timp real situarea acestora în teren.

  Peste 60 de utilaje pregătite
  În bazele de deszăpezire din județul Satu Mare se află 61 de utilaje echipate corespunzător și sunt asigurate stocurile minime de material antiderapant şi carburant – 1800 de tone de nisip, 600 de tone de sare și 26 de tone rezerve de combustibil, urmând ca pe parcurs stocurile să fie completate.

  Utilajele vor interveni în sezonul de iarnă pentru prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor județene, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

  Județul, împărțit pe patru zone
  În cele patru zone în care a fost împărţită reţeaua de drumuri judeţene, vor acționa trei operatori economici: Lotul I – Zona Carei – Tăşnad , Lotul II – Zona Supur, Lotul III – Zona Satu Mare şi Lotul IV – Zona Oaş.

  Operatorii vor acționa imediat ce condițiile meteo impun acest lucru. Sunt pregătite pentru intervenție utilaje cu lame pentru zăpadă, răspânditoare, perii mecanice, pluguri, tractoare, autofreze, buldoexcavatoare, încărcătoare, autogredere și automacarale.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img