More


  Campania electorală pentru parlamentare 2020 a început cu bine

  - Advertisement -

  Au fost două zile de foc în acest sfârșit de săptămână în care președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, domnul Liviu Pop, candidat pentru funcția de deputat în parlamentul României și Mitruț Ciorba, candidat la funcția de senator în Senatul României, au mobilizat organizația Județeană și Municipală a partidului. Împreună au participat la mai multe evenimente atât în județ cât și în municipiul Satu Mare ,aceștia au făcut cunoscute oamenilor proiectele și ideile partidului .

  Sâmbătă zi de afișaj și piețe
  Viorica Iocsak împreună cu președintele de la organizația municipală de tineret PMP Satu Mare, Filip Marco au început ziua la afișajul electoral din Municipiul Satu Mare .Apoi echipa de campanie împreună cu candidatul PMP la camera deputaților ,Liviu Pop și cu candidatul la Senatul României Mitruț Ciorbă au luat la pas municipiul Satu Mare cât și piețele din Satu Mare.

  Duminică a fost zi de sărbătoare
  Duminică cu ocazia sărbătoarii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril ,Liviu Pop ,candidatul PMP la Camera Deputaților și Mitruț Ciorbă,candidatul PMP la Senatul României ,împreună cu echipa de campanie au avut în întâlniri și acțiunii în Vama, Medieșul Aurit, Certeze și Satu Mare!
  Prezenți printre oamenii din localitățile mai sus amintite aceștia le-au multumim celor care i-au ascultat și au avut dialoguri constructive cu aceștia.

  Mesajul lui Liviu Pop cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril
  Liviu Pop, președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, candidat la camera Deputaților a transmis un mesaj:
  “ În această zi de toamnă, în care Biserica îi sărbătorește pe mesagerii și ocrotitorii împreună cu conducerea partidului, îi felicit pe toți creștinii cu ocazia prăznuirii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.
  Un gând aparte și pentru toți cei care își serbează astăzi ziua numelui. La mulți ani, tuturor celor cu numele de Mihai&Mihaela, Gabriel&Gabriela!
  LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE!!!

  PMP cere Guvernului să nu închidă piețele!
  Închiderea piețelor agro-alimentare nu este o soluție. Faptul că unii nu respectă regulile în piețe nu trebuie să se răsfrângă asupra tuturor. PMP propune organizarea urgentă de piețe volante în cartiere, în spații deschise, dar bine amenajate, fără niciun cost pentru producătorii direcți de produse agro-alimentare.
  După un an agricol extrem, producătorii români de legume și fructe, dar și cei de produse lactate sau preparate din carne, abia dacă își mai pot trage sufletul. Perioada dinaintea sărbătorilor de Crăciun este una pe care producătorii agricoli au așteptat-o mult timp pentru a-și mai recupera din pierderi. Este perioada aprovizionării gospodăriilor cu legume și fructe pentru iarnă, cu varză, ceapă, cartofi. Producătorii acestor mărfuri nu pot rămâne cu ele în câmp, nici cumpărătorii nu pot fi obligați să achiziționeze din supermarketuri, aduse din import, în cele mai multe cazuri.
  În 30 de ani, producătorii agricoli români nu au beneficiat de niciun fel de sprijin pentru a-și dezvolta micile afaceri și implicit, pentru a crea o piață internă importantă. Nu s-au construit centre regionale de colectare, nu s-a investit suficient în sistemul de irigații.
  Producătorii care nu sunt organizați în cooperative nu pot vinde marfa en-gros către supermarketuri. Acum, prin închiderea piețelor, lovitura pe care ar primi-o le-ar fi fatală. Trebuie să găsim soluții!

  Cristian Stan

  Comandat de PMP Satu Mare,
  realizat de Nord Vest TV Advertising SRL,
  cod mandatar financiar 11200012  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img