More


  Compania Lebăda și-a premiat clienții fideli cu premii substanțiale

  - Advertisement -

  Compania Lebăda, un brand 100% sătmărean, și-a premiat clienţii fideli. Astfel, sătmărenii care au achiziţionat produse în valoare de minim 150 de lei de la magazinele Lebăda au putut participa la o tombolă a căror câștigători au fost desemnați sâmbătă prin tragere la sorți.

  Premiile, care pot fi revendicate până în data de 16 noiembrie 2020:

  1.Produse în valoare de 3000 de lei

  2. Produse în valoare de 2000 de lei

  3. Produse în valoare de 1000 de lei

  4. Produse în valoare de 600 de lei

  5. Produse în valoare de 400 de lei

  6. Produse în valoare de 200 de lei

  7. Un vas WC suspendat, cu capac

  Câștigătorii sunt: Krisztian Olah, Andreea Veress, Renata Goste, Paul Norbert Varga, Flavia Țuțuraș, Adelin Dobie și Carolek Vastag.

  IMPORTANT! Puteți descoperi cele mai bune produse raport calitate/preț la showroom-ul Lebăda, situat pe Drumul Careiului, nr. 15 – 17. De asemenea, în showroom-ul Lebăda se găsesc peste 3.500 de produse, dispuse pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Este vorba despre produse proprii, fabricate în unitatea de la Valea Vinului (investiție 100% a firmei Lebăda), dar și de la furnizori naționali și internaționali.

  Dar pentru ca acest vis frumos să continue este nevoie de voi! Este nevoie să cumpărăm de la astfel de investitori locali, pentru a-i ajuta să meargă mai departe. Și să plătească salariile zecilor de sătmăreni care lucrează la această firmă, să achite dările locale, din care se vor construi drumuri și reabilita școli.

  Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img