More


  Comuna Moftin a continuat să se dezvolte și în pandemie

  - Advertisement -

  Cu toate greutățile, în comuna Moftin lucările la investiții nu au fost oprite în perioada pandemiei și s-a lucrat fără intrerupere. Constructorii și-au văzut de treaba lor, iar șantierele sunt deschise în continuare.

  Potrivit primarului Gheorghe David, s-a lucrat la extinderea Școlii Gimnaziale din Moftinu Mic cu o nouă clădire cu opt săli de clasă, lucrare care este aproape finalizată. Efectiv se lucrează la acoperiș. Proiect finanțat prin PNDL II, program elaborat de Guvernul PSD, și care va fi poredată în nopiembrie 2020.

  De asemenea, s-a mai lucrat la extinderea rețelei de canalizare din Moftinu Mic, pe o distanță de opt kilometri, cu trei stații de epurare. Această investiției esre realizată în proporție de 80%, și acest proiect fiind finanțat tot prin PNDL II.

  S-a lucrat la reabilitarea și asfaltarea drumului comunal DC 153, tronson făcut din bugetul prorpiu al Primăriei Moftin. Circa 2,8 kim în total, și se speră ca în acest an vor fi realizați peste doi kilometri. De asemenea, se va mai lucra pe drumul spre Istrău, pentru a fi adus într-o stare de circulație acceptabilă.

  O problemă deosebită, însă, spune primarul Gheorghe David, este cu drumul spre Sânmiclăuș. Acesta este un drum județean, în lungime de 8 km și se află într-o stare deplorabilă. Și nu se știe când va fi reabilitat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img