More


  Degustare online de vinuri pentru participanți din 10 țări, la o cramă din județ

  - Advertisement -

  La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat un eveniment cu adevărat inedit pentru mediul online din țara noastră: 110 participanți din 10 țări au avut ocazia de a degusta cele mai bune vinuri ale Cramei Nachbil.

  Cu toate că evenimentul s-a desfășurat în mediul virtual, prin intermediul platformei de comunicare Microsoft Teams, vinurile au putut fi degustate “fizic”, organizatorii îngrijindu-se să le trimită prin curier rapid participanților din toate colțurile Europei. Pe lângă România, oaspeții au luat parte la degustare conectându-se și din Ungaria, Cehia, Grecia, Germania, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Franța și Italia. Vedetele evenimentului au fost cele trei vinuri alese, participanții având ocazia să se bucure de aromele oferite de Nachbil GrandPa 2018, Nachbil Fetească Neagră 2017 și Nachbil Syrah Reserve 2017.

  Edgard Görbe, directorul general al Nachbil, a prezentat detalii din istoria cramei, precum și amănunte legate de tehnologia de fabricație al vinurilor, iar apoi a urmat prezentarea și degustarea propriu-zisă. Această misiune a fost încredințată trainerilor asociației Wine in Business, Imre Szakács-Orha prezentând cele trei vinuri, în timp ce Bianca Szakács-Orha a completat expunerea cu sfaturi privind asocierea vinurilor cu feluri de mâncare potrivite.

  În timpul prezentărilor, participanții au avut posibilitatea de a interacționa și de a-și împărtăși părerea în legătură cu vinurile degustate. Câștigătorul serii a fost declarat aproape în unanimitate Syrah Reserve, acest lucru nefiind o surpriză având în vedere că acest vin a obținut medalia de aur la concursurile în care a participat.

  “Degustarea online de vinuri a reprezentat o încheiere elegantă pentru Virtual Autonet Mobility Show, organizat de Autonet Import, prima expoziție virtuală din țară, la care au participat 72 de expozanți din industria aftermarket auto.” – a declarat Tamás Ilonczai, manager marketing Autonet Import, organizatorul expoziției și a degustării online.

  “Situația creată de pandemie a facut imposibilă întâlnirea noastră cu furnizorii și clienții noștri, la diferitele expoziții și evenimente. Degustarea a fost organizată online, însă vinurile au fost cât se poate de ‘reale’, iar atmosfera creată a fost una de comunitate pentru toți cei care am participat, iar reacțiile pe care le-am primit, și continuăm să le primim, sunt foarte entuziaste și positive. Invitații noștri acum au luat parte pentru prima data la un astfel de eveniment și suntem deosebit de mândri că noi am fost cei care le-am oferit pentru prima data o astfel de experiență.” – a încheiat Tamás Ilonczai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img