More


  DOLIU. Coronavirus UCIDE primul CADRU MEDICAL la Satu Mare

  - Advertisement -
  Epidemia de coronavirus a ucis primul cadru medical la Satu Mare. Este vorba despre Dorina Tătar, fostă asistenta șefă a secției de Nefrologie-Dializă. În urmă cu câteva zile a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost internată la Terapie Intensivă.
  Anunțul a fost făcut chiar de Spitalul Judeețan Satu Mare.

  ”Cu mare durerere și tristețe, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare anunță decesul unei profesioniste desăvârșite, a Dorinei Tătar, fostă asistenta șefă a secției de Nefrologie-Dializă.

  Dorina Tătar, una dintre cele mai bune asistentele medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare ne-a părăsit pentru totdeauna. Victimă a virusului care s-a răspândit în întreaga lume, Dorina Tătar a decedat sâmbăta în zori în urma complicațiilor date de COVID-19”, se arată în comunicatul Spitalului Județean.
  Născută în 1967, Dorina Tătar a fost absolventă a Liceului Sanitar. Ulterior a figurat printre absolvenții primei promoții a Facultății de Asistenți Medicali din cadrul Universității Vasile Goldiș.
  Și-a început activitatea de asistent medical în cadrul Policlinicii CFR după care s-a transferat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Aici s-a făcut remarcată prin profesionalismul de care a dat dovadă, atenția și grija acordată pacienților aflați în îngrijire și colegialitate. Calitățile ei au fost remarcate curând astfel că în urmă cu zece ani a fost desemnată asistentă șefă a secției de Nefrologie-Dializă, dovedindu-se de-a lungul timpului un bun și priceput organizator, stimată și iubită de colegi.
  În urmă cu câteva zile a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost internată la Terapie Intensivă . Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, complicațiie survenite i-au fost fatale iar Dorina Tătar a pierdut lupta cu viața.
  ”Pe această cale, conducerea SJU Satu Mare își exprimă profundul regret pentru decesul Dorinei Tătar, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate”, se mai arată în documentul respectiv.

  Dumnezeu s-o odihnească în pace!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img