More


  FOTO. CHEF în PANDEMIE la STÂNA. Ce au făcut POLIȚIȘTII

  - Advertisement -

  Se pare că mebrii unei familii de țigani din stâna nu au ținut cont de restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus și au pus de un bairam țigănesc de toată frumusețea în incinta unui bar din lcoalitate. Polițiștii au intervenit și le-au aplicat amenzi mari.

  ”Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au stabilit faptul ca la data de 8 Noiembrie a.c., a avut loc un eveniment privat, intr-un bar de pe raza localității Stana, la care au participat membrii unei familii.

  Sursa foto: PresaSM.ro
  Sursa foto: PresaSM.ro

  Astfel, polițiștii au procedat la sancționarea administratorului barului respectiv cu amenda in valoare de 2 000 de lei, și de asemenea, au fost identificate alte 11 persoane, membrii ai familiei administratorului barului, și acestea fiind sancționate contravențional, cu amenzi in valoare totala de peste 5 500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

  Totodata, polițiștii au înaintat o propunere către administrația publica locală care a eliberat autorizația de funcționare a societății comerciale depistate, in vederea suspendării activității acesteia pentru o perioada de 3 luni”, se arată într-o informare făcută de IPJ Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img