More

  FOTOGALERIE. Omul de cultură și profesorul Teodor Curpaș, condus astăzi pe ultimul drum

  CunoscutuL om de cultură, de televiziune ș de presă, profesorul Teodor Curpaș, a fost condus astăzi pe ultimul drum pământesc.

  În semn de mulțumire pentru activitatea sa de promovare a Bisericii Ortodoxe Române, preotul paroh din Vetiș, Almon Gheorghe Chirilă, a decis ca profesorul Teodor Curpaș să fie înmormântat în curtea Bisericii Ortodoxe dn Vetiș, în apropierea altaruui de vară.

  Din păcate, profesorul Teodor Curpaș a avut parte, astăzi, de o slujbă de înmormântare foarte scurtă, oficiată de părintele paroh din Vetiș, Almon Ghoerghe Chirilă, și preotul Viorel Pașca.

  La slujba de înmormântare au participat un număr extrem de restrând de persoane, printre care managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor, patronul restaurantului Miorița, Gheorghe Iacob, alături de fiul său, Lucian, fostul deputat de Satu Mare, Ioan Holdiș, fostul director al Direciei Județene a Finanțelor Pubice, Dan Maier, dar și Roman Mureşan, directorul societăţii Explamed din Satu Mare.

  Chiar dacă trupul neînsufleit a fost depus în mormânt, mâine, în curtea Bisericii ortodoxe Vetiș va avea adevăratăa slujbă de înmormântare a profesorului Teodor Curpaș.

  Reamintim faptul că domnul profesor Teodor Curpaș ne-a părăsit răpus de cumplitul covid 19 în noaptea de sîmbătă spre duminică la Spitalul din Carei.

  Pe 29 octombrie a fost internat la Spitalul din Carei și odată cu trecerea zilelor am sperat că starea lui de sănătate se va îmbunătăți… Din păcate însă, în această noapte domnul profesror a pierdut lupta cu boala…

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE