More


  Incendiu de proporții în județ

  - Advertisement -

  În noaptea de luni spre marți, la ora 01:55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit din localitatea Prilog Vii.

  La fața locului s-au deplasat un ofițer și 11 pompieri militari, aparținând Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și șase pompieri voluntari din cadrul SVSU Orașul Nou. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului. Reacția promptă a pompierilor a salvat o locuință și o anexă gospodărească, situată în imediata vecinătate .

  După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului jarul sau scânteile provenite din coșul de fum necurățat corespunzător. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars întreg acoperișul și mobilierul de la parterul clădirii și s-au degradat demisolul clădirii și anexa de depozitat lemne.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img