More


  Ioan Tibil prezent în comuna Vama

  - Advertisement -

  Acesta a discutat cu cei din comună problemele cele mai arzătoare pentru oamenii și le-a promis că echipa PSD din parlament va face tot posibilul ca aceștia să aibă siguranța unui trai mai buna.
  “Am fost azi la pas prin comuna Vama pentru a sta de vorba cu cetățenii, să le aflu nevoile și problemele.
  Pun mare accent pe dialogul cu oamenii și nu doar azi și mâine cel mai important este după alegeri, în mandatul ce urmează. Politica se face cu oameni și pentru oameni.
  Am stat de vorbă cu mulți cetățeni, majoritatea dintre ei mi- au spus că cea mai mare durere a lor este lipsa locurilor de muncă. Mulți oameni plecați peste hotare să își câștige existența s- ar întoarce acasă, lângă familii dar neavând siguranța unui loc de muncă pentru un trai decent în țară nu o fac.
  Pensionarilor nu le ajunge pensia de medicamente iar atunci îmi trece prin minte întrebarea: La ce renunță? La hrană sau la medicamente?
  Le-am promis că echipa #PSD care va ajunge în Parlamentul României va avea grija ca vocea lor sa fie auzită și că ne v-om face tot ce ne stă în putere ca toți cetățenii să aibă #SigurantaUnuiTraiMaiBun !,” a declarat pentru Gazeta de Nord Vest Ioan Tibil.

  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL,
  cod mandatar financiar 11200020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare