More


  Mișcăm România. Candidații PMP la Alegerile Parlamentare au făcut un adevărat tur de forță prin județ

  - Advertisement -

  De vineri și până duminică echipa PMP în frunte cu cei doi candidați la Alegerile pentru Camera Deputaților și Senat Liviu Pop, candidatul PMP Satu Mare la Camera Deputaților și Mitruț Ciorbă,candidatul PMP la Senatul României au făcut un adevărat tur de forță prin județ.Au început cu Carei, Tășnad, vineri iar sâmbăta s-au prezentat la târg în Tarna Mare și Duminică la Racșa.

  Oamenii au stat de vorbă cu ei și au ascultat cu interes proiectele celor de la PMP.
  Mitruț Ciorbă, candidatul PMP la Senat a prezentat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest acțiunile de Vineri din Carei și Tășnad. ”Am fost Vineri printre cetățenii municipiului Carei, la Piața Agroalimentara! Echipa PMP Satu Mare, împreună cu președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, candidat la functia de deputat, am încercat să le explicăm locuitorilor, programul nostru politic pe care vrem să-l punem în practică după alegerile din 6 decembrie 2020!

  Ne-au ascultat, ne-au aprobat si au promis că votează schimbarea in bine! Campania din această zi, sa terminat în Tășnad!

  Alături de o echipă puternică, o echipă care îmbină tineretul cu cei de o vârstă mai înaintată s-a constituit,… echipa care luptă pentru programele Partidului Mișcarea Populară!
  Președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, domnul Liviu Pop, împreună cu o parte din conducerea biroului județean, au validat conducerea interimară al biroului organizației Tășnad, avându-l președinte pe domnul Bogdan Sabău!

  Mult succes tuturor dragi colegi!“.

  Liviu Pop ,candidatul PMP la Camera Deputaților a dezvăluit în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest programul și acțiunile avute sâmbătă și duminică.

  “Printre cetățenii localității Tarna Mare la Piața Agroalimentară, echipa PMP Satu Mare, împreună cu Ciorbă Mitruț, candidat la funcția de senator în parlamentul României,le-aîmpărtășit cetățenilor despre proiectele Partidului Mișcarea Populară! Apoi Duminică la Racșa, am fost la Sfânta Biserică din localitate și apoi în campanie prin comună.

  În discuțiile avute cu aceștia le-am promis că PMP Satu Mare se va afla alături de fiecare răcșan.

  Vă chemam alături de noi, să scriem împreună viitorul României pentru următorii 4 ani, unul al echilibrului, al decentei și al bunastarii pentru fiecare dintre noi!MIȘCĂM ROMÂNIA!
  #Educație – #Credință – #Sănătate”, a declarat Liviu Pop.

  Comandat de PMP Satu Mare,realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200012  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img