More


  Mișcăm România. Liviu Pop și Mitruț Ciorbă candidații PMP la parlamentare printre oșenii

  - Advertisement -

  Joi a fost o zi plină pentru echipa de campanie a PMP Satu Mare, dar și pentru candidații PMP Satu Mare la Alegerile Parlamentare din 06 Decembrie 2020.

  Împreună cu echipa județeană de tineret a PMP ,cu seniorii partidului dar și cu Organizația județeană de femei, candidații și staf-ul de campanie, au fost în mijlocul cetățenilor din localitatea Turț unde au fost primiți cu interes și atenție de către turțeni. Prezenți la târg aceștia au putut să discute cu o mare parte a locuitorilor comunei. În dialogul avut cu alegătorii, membrii staff-ului de campanie împreună cu Liviu Pop, candidatul PMP Satu Mare la Camera Deputaților și Mitruț Ciorbă, candidatul PMP Satu Mare la Senatul Romaniei, au transmis obiectivele electorale ale Partidului Mișcarea Populară pentru următorii 4 ani atât la nivel național cât și la nivel județean!

  “Fiind oșeni de ai mei și ai candidatului PMP la Senat, Mitruț Ciorbă, turțenii suștin PMP! Vă așteptam alături de noi! MIȘCĂM ROMÂNIA!#Educație – #Credință – #Sănătate#CredÎnPMP#AlegeriParlamentare2020”, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, Liviu Pop, candidatul PMP la Camera Deputaților. Comandat de PMP Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200012  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img