More


  Pandemia LOVEȘTE Sătmarul. Un nou RECORD DOBORÂT

  - Advertisement -

  Pandemia de coronavirus lovește din plin Sătmarul. În ultimele 24 de ore a fost doborât un nou record în ceea ce privește cazurile noi. La nivel național a fost depășit, din nou, pragul critic de 10.000 de cazuri noi.

  Potrivit Grupului de comunicare Strategică, în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 198 de noi cazuri de COVID-19, ceea ce înseamnă un nou record negativ doborât în județul nostru.

  La asta se mai adaugă cele 22 de reconfirmări.

  Cu aceste cazuri noi, în județul nostru s-au confirmat, în total 3.265 de cazuri de COVID-19, incidența bolii în județ ajungând, în acest moment, la 3,26 la mia de locuitori.

  Demn de reamarcat este și faptul că, până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 1716 vindecări și 47 decese cauzate de coronavirus.

  Astfel, dacă din cele 3.265 de cazuri confirmate, scădem numărul cazurilor vindecate și a deceselor, ajungem la concluzia că, în județul Satu Mare, mai sunt active 1.502 cazuri.

  Marea majoritate dintre sătmărenii confirmați cu COVID-19 activi sunt, în prezent, în izolare la domiciliu, foarte puțini dintre ei, cei care au fosrme mai severe, sunt internați în spitalele din județ.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img