More


  Parc comunitar realizat Asociația Ecologică și Umanitară ,,COPACUL VIEȚII”

  - Advertisement -

  Asociația Ecologică și Umanitară ,,COPACUL VIEȚII,, cu sprijinul a 17 voluntari au așezat recent piatra de temelie a unui PARC COMUNITAR prin plantarea a 1000 de bulbi de lalele în Centrul de Recreere ,,Kentaur,, din Atea pe terenul de 500 mp. din incintă, oferit asociației de către dna dr. Boér Noémi gazda centrului.

  Atât elevii de la Școala Gimnazială Dorolț însoțiți de dna director cât și alți copii cu părinți și bunici într-o atmosferă relaxantă, familială, s-au întrecut în plantarea bulbilor de lalele, între timp s-au socializat, s-au împrietenit iar bulbii de lalele din mâinile dibace au trecut în timp record. Acțiunea a avut și o conotație ecologică. Bulbii au fost sădiți în anvelope uzate, asociația promovând în acest fel importanța reutilizării deșeurilor reciclabile.

  Acțiunea va continua și primăvara prin sădirea de noi specii de flori pentru ca în preajma sărbătorilor pascale să putem oferi câte un buchet semenilor noștri de la centrele pentru vârstnici și totodată să inițiem la nivelul județului acțiunea ,,Culege singur,, ocazie cu care ne vom reântâlni cu mic cu mare în PARCUL COMUNITAR pentru a culege câteva fire de flori pentru cei dragi.

  ”Am dovedit și astăzi că într-adevăr voluntariatul este o bucurie, o bucurie de-a fi împreună chiar și cu distanțare socială, o bucurie a dialogului, o bucurie a dorinței de a fi util societății”, a declarat președintele Asociației Ecologice și Umanitare ,,COPACUL VIEȚII”, Bekessy Elisabeta.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img