More


  PROMISIUNE. Radu Cristescu: “Promit că voi fi vocea sătmărenilor, o voce puternică, cum nu au avut de la Revoluție încoace”

  - Advertisement -

  Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, a promis miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că va fi vocea sătmărenilor în Parlamentul României, o voce puternică, cum sătmărenii nu au avut de la Revoluție încoace. Tot cu aceeași ocazie, Radu Cristescu s-a lansat într-un atac dur la adresa prefectului, a președintelui Iohannis și a candidatului PNL, Ovidiu Duma.

  Mesaj către sătmăreni
  Candidatul PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, a dorit, ca în cadrul conferinței de presă de miercuri, să facă o promisiune sătmărenilor.

  ”Am fost întrebat ce voi face pentru locuitorii județului. Voi face totul pentru locuitorii județului și le promit că voi fi vocea lor, o voce puternică, cum nu au avut de la Revoluție încoace”, a spus Radu Cristescu.

  Acesta i-a îndemnat pe sătmăreni să se prezinte în data de 6 decembrie la urne și să voteze candidații PSD, singurul partid care are un program coerent de salvare a României și de a oferi românilor un trai mai bune.

  Atac la prefect
  Tot cu aceeași ocazie, Radu cristescu s-a lansat într-un atac dur la adresa prefectului Județului Satu Mare, Radu Bud, dar și a modului în care a fost carantinat municipiul Satu Mare. Candidatul PSD a declarat că prefectul ,,ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”.

  ”Problema nu este neapărat ideea carantinării, ci faptul că nu au fost luate măsuri punctuale ca acest lucru să fie evitat. Mă refer la conducerea județului, în special la prefectul Radu Bud. Este cel mai slab și obedient prefect de la Revoluție încoace. Un prefect inconștient, nici măcar el nu a respectat măsurile de protecție. A fost la Ziua Armatei, s-a întâlnit cu ministrul Sănătății, ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”, a declarat Radu Cristescu.

  Președintele Iohannis, groparul României
  Totodată, Radu Cristescu se întreabă cum este posibil ca în orașe precum Cluj sau Timișoara să nu se instituie carantina – deși are o incidență mai mare decât municipiul Satu Mare.

  De ce nu s-au luat măsuri și au explodat cazurile de infectare cu COVID în municipiul Satu Mare?! Culmea este că în Cluj și Timișoara, unde rata de infectare este de aproape 10, nu s-au luat aceste măsuri. Iar în Sibiu s-au luat măsuri soft, că de acolo este președintele Iohannis – groparul României. Primele zece județe în top la rata de infectări sunt conduse de PNL, asta vreau să îi spun groparului României – Klaus Iohannis”, a mai spus Radu Cristescu.

  Acuze aduse candidatului PNL
  Candidatul PSD pentru Camera Deputaților s-a lansat și într-un atac fără menajamente la adresa candidatului PNL la Senat, Ovidiu Duma, pe care l-a acuzat că ar fi favorizat o serie de firme prin încălcarea legislației în vigoare. Radu cristescu este de prăere că Ovidiu Duma ar trebui chemat de procurori fie la Direcția Națională Anticorupție, fie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img