More


  PROMISIUNI NEONORATE. 150 de familii trăiesc în sărăcie la Ardud

  - Advertisement -

  Joi, de dimineață, la solicitarea consilierului local PSD Szilagyi Tiberiu, candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca, a fost într-o comunitate săracă a Ardudului (zona străzii Lăutarilor), unde își duc existența peste 150 de familii și unde oamenii sunt extrem de nemulțumiți de faptul că promisiunile primarului liberal Duma din toate campaniile electorale rămân doar la stadiul de promisiuni în ceea ce-i privește.

  ”Am identificat la fața locului care sunt cele mai stringente probleme:

  • Cișmelele care asigură apa potabilă sunt degradate, multe defecte și nefuncționale, neavând apa necesară igienei și treburilor gospodărești
  • Străzile sunt degradate, unele chiar impracticabile
  • Canalul de colectare a apelor pluviale este neîntreținut și are nevoie de ecologizare
  • Inexistența canalizării
  • sunt probleme cu sursa de energie electrică
  • sunt probleme cu punerea în legalitate a persoanelor privind eliberarea cărților de identitate.
   Precum și multe alte probleme sociale, care au fost doar promisiuni de campanie și au rămas la stadiul de vorbe dulci pentru a primi votul mult dorit.

  Cred cu tărie că această comunitate merită mai multă atenție și implicare din partea d-lui primar Duma, membru marcant al PNL.

  Am luat cunoștință de toate nevoile și necesitățile lor ca după 6 decembrie să putem să alinăm suferința acestor oameni, indiferent de etnie, nivelul social și indiferent de culoarea politică.

  Un om printre oameni pentru Siguranța Unui Trai Mai Bun”, este mesajul transmis de candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca, după vizita făcută la Ardud.

  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL,cod mandatar financiar 11200020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img