More


  PROTEST! Satu Mare iese în stradă!

  - Advertisement -

  O parte dintre sătmărenii nemulțumiți de restricțiile ce vor fi luate la Satu Mare după ce orașul va fi în carantină vor să iasă în stradă și să protesteze.

  Astfel, sătmărenii sunt chemați ca sâmbătă, 21 noiembrie 2020, de la ora 16:00, să se adune pe platoul din fața Prefecturii Satu Mare și să protesteze.

  ”Iubiți cetățeni nu așteptați ca de obicei sa faca cineva primul pas! Stimați cântăreți, taximetriști, barmani, antreprenori, coafeze, make-up artiste, tineri, bătrâni, ROMÂNI , ne cerem dreptul la LIBERTATE, de la Satu Mare dacă e nevoie, sa pornească in toata țara acest protest! NU mai avem ce pierde, am ajuns deja cu sutele in pragul falimentului! E timpul sa facem ceea ce simțim, ne asumăm! SÂMBĂTĂ IEȘIM, pentru a putea ieși din casă de sărbători, pentru a fi LIBER.

  Mulți părinți doresc redeschiderea școlilor pentru a-și putea relua activitatea, să aibă ce pune pe masă! Copii ce cresc fără socializare, cum învață in mediul on-line un copil să scrie? Sa facă bastonase si liniute? ( ne aducem aminte cand doamna învățătoare ne lua manuța si ne învăța să facem primele bastonase si litere). Ce urmează? O generație de analfabeți condamnați la sărăcie si supunere? NU asta vrem în țara noastră! Ieșiți părinți, ieșiți cu copiii, nu am avut și noi raceli? Ne curcea nasu si ne jucam continuu, fără izolare si distanțare! Sistemul putred, rade tot”, se arată în mesajul mobilizator a celor care au inițiat acest protest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare