More


  RADU CRISTESCU: ”Nu pot ei fura cât putem noi vota”

  - Advertisement -

  Candidatul PSD Satu Mare la Caemra Deputaților, Radu Cristescu, i-a îndemnat pe toți românii, în general, dar și pe sătmăreni, în special, ca pe data de 6 decemrbie să se prezinte la urne șți să voteze Partidul Social Democrat. Acesta a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că ”ei nu pot fura cât putem vota noi”.

  PNL minte cum respiră

  În prima parte a conferinței de presă, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, î-a acuzat pe liberali că mint și prezintă date false:

  ”Sunt foarte multe minciuni în ce au prezentat ei ca realizări ale guvernării liberale. PNL minte cum respiră, iar minciunile lor sunt combătute de propriile lor documente. Deficitul public la octombrie 2019, cel lăsat de PSD a fost de 2,8% din PIB. Liberalii, în ultimele două luni ale anului 2019 l-au dus la 4,6% prin cheltuieli clientelare. (…) Au crescut datoria publică într-un an mai mult decât în trei ani. Au triplat deficitul public printr-o risipă fără precedent a resurselor bugetare. Sunt campionii găurilor”, a declarat Radu Cristescu.

  PSD a crescut pensiile cu circa 60%

  În continuare, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, a trecut în revistă o parte dintre realizările social democraților pe vremea cât s-au aflat la guvernare.

  “În cei doi ani și 10 ani de guvernare PSD pensiile au crescut cu circa 60%, cu 45% punctul de pensie, restul scutiri. Asta, ca un răspuns la conferința de presă a liberalilor prin care încearcă să mintă și să manipuleze opinia publică. Situația este dezastruoasă”, a mai declarat Cristescu.

  Nu sunt omul lui Govor

  Radu Cristescu a declarat că nu a fost susținut de Mircea Govor și că a fost votat drept candidat al PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților de Organizația Județeană a partidului.

  ,,Mircea Govor a avut o altă propunere. Nu ne leagă nicio prietenie, dar nicio dușmănie. Nu sunt omul nimănui, sunt Radu Cristescu și atât. Nu m-a susținut (Mircea Govor – n.r.), dar am reușit să obțin votul Organizației Județene pentru această poziție”, a mai spus Cristescu.

  Cristescu a cerut și promulgarea legii care va ține piețele deschise și a făcut un apel la președinte pentru ca legea să nu fie retrimisă în Parlament pentru reexaminare sau atacată la CCR.

  Candidatul a criticat și decizia de a organiza alegeri în plină pandemie. Cristescu a vorbit despre vizita ministrului Sănătății, dar și despre creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri în județul Satu Mare.

  Nu pot ei fura cât votăm noi

  Candidatul PSD a făcut apel la cetățeni să iasă la vot în 6 decembrie.

  “Este foarte important ca oamenii să vină la vot și să voteze schimbarea pe 6 decembrie. La aceste alegeri, a vota înseamnă a te salva”, a conchis Cristescu. “Guvernul Orban este mai periculos decât noul coronavirus, pentru că amenință nu doar viața, ci și locurile de muncă și veniturile oamenilor. E mai periculos să stai acasă cu Orban încă patru ani, decât să vii la vot pe 6 decembrie”, a spus Cristescu.

  Acesta a mai declarat că nu pot liberalii fura cât pot vota românbii cu PSSD.

  ”Nu pot ei fura cât putem noi vota. Unii fură cu sacukl, cum este cazul celor de la USR, alții fură cu serrviciile. Cred că suntem singura țară din lume îm care rezultatele alegerilor sun controlate de Serviciul de Telecomunicații Special aflat direct în subordionea președintelui. Pe data de 6 decembrie să ieșim cu toții la vot și să votăm candidații PSD”, a mai spus candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu.

  DECLARAȚIA VIDEO PE https://fb.watch/1Krad2kEMv/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img