More


  Radu Cristescu – PSD: ”Alegeți să trăiți cu PSD în loc să muriți cu PNL”

  - Advertisement -

  Candidatul PSD Satu Mare pe un loc elegbil la Camera Deputaților, Radu Crstescu, i-a îndemnat pe sătmăreni ca pe data de 6 decembrie să se prezinte fără frică la urne și să voteze candidații PSD. Apelul a fost făcut vineri, în cadrul unei conferințe de presă de prezentare a candidaților PSD Satu Mare la alegerile parlamentare, la care au mai fost prezenți președintele interimar, Ioan Oneț, candidatul PSD la Camera Deputaților, Ioan Tibil, dar și candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca.

  În deschiderea conferinței de presă, președintele interimar, Ioan Oneț, a prezentat candidații PSD Satu Mare la parlamentare, precizând faptul că echipa sătmăreană este compusă din oameni de valoare care pot duce la îndeplinire programul de guvernare a PSD.

  ”Programul nostru de guvernare este efortul muncii celor mai buni specialiști din țară pe fiecare domeniu de activitate și am credința că odată cu implementarea acestui program de guvernare, o să aducem plus valoare în ceea ce înseamnă activitatea atât pe plan județean, cât și la nivel central. Venim în fața sătmărenilor cu o echipă de candidați alcătuită din profesioniști pregătiți să își aducă aportul pentru a fi o voce importantă în Parlamentul României”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț.

  Candidatul PSD Satu Mare la Senat, Radu Roca, a declarat că își dorește în continuare să își pună experiența profesională în slujba cetățenilor.

  ”Am dovedit de fiecare dată, atât în calitate de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și în calitate de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului că se poate face o administrație publică performantă, concentrată pe nevoile cetățenilor. Consider că în cei 20 de ani de administrație am dobândit o vastă experiență profesională pe care doresc în continuare să o pun în slujba cetățenilor”, a declarat Radu Roca.

  De asemenea, și Ioan Tibil a declarat că își va pune toată experiența și prceperea sa în slujba sătmărenilor.

  Radu Cristescu, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a lansat un atac dur la adresa Guvernului liberal.

  ,,Din păcate, această campanie electorală se organizează sub înaltul patronaj al celui mai corupt guvern post-decembrist, al celui mai incompetent guvern post-decembrist, al celui mai mincinos guvern post-decembrist. Lupta cu pandemia au pierdut-o. Să organizezi alegeri pe vârf de pandemie, cu zece mii de infectări zilnice și peste o sută de morți, trebuie să fii inconștient și acesta se numește genocid sanitar. Este corupt pentru că au furat ventilatoarele de la terapie intensivă și măștile de la persoanele defavorizate. Este mincinos pentru că au promis că vor mări pensiile, dar au mințit. Că vor dubla alocațiile, au mințit, că vor mări salariile profesorilor conform legii, au mințit. Își bat joc cam de toată lumea, inclusiv de medicii din prima linie”, a declarat Radu Cristescu.

  Radu Cristescu i-a îndemnat pe sătmăreni să se prezinte, fără frică, la urne în data de 6 decembrie și să voteze PSD.

  ”În data de 6 decembrie avem de făcut o alegere foarte grea. Avem de ales dacă murim cu PNL sau trăim cu PSD. De aceea, îi îndemn pe sătmăreni ca pe data de 6 decebrie să se preiznte la urne. Să aleagă să trăiască cu PSD, nu să moară cu PNL”, a mai spus Radu Cristescu.

  Candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare:

  Camera Deputaților

  1.Cristescu Radu-Mihai

  2.Tibil Ioan

  3.Micle Adrian

  4.Ilieș Cristina-Marina

  5.Balogh Daniel-Bela

  6.Sorian Bianca-Sorina

  7.Filip Cătălin Marian

   

  Senat

  1.Roca Radu-Tiberiu

  2.Durla-Pașca Mihai-Călin

  3.Avorniciți Mariana-Nicoleta

  4.Tișea Lucian-Ciprian

  VIDEO: PE https://fb.watch/1B4_jUNVtl/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img