More


  RADU ROCA: “Pe 6 decembrie, VOTAȚI candidații PSD!”

  - Advertisement -

  Candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca, s-a întâlnit recent și cu cetățenii din cartierul Micro 16. Cu această ocazie i-a îndemnat și pe aceștia, dar și pe toți sătmărenii, ca pe data de 6 decemrbie să voteze candidații PSD la Parlamentul României.

  ”Sătmarenii din #Micro16, cu care m-am întâlnit azi mi-au dat toată energia de care am nevoie să lupt pentru ceea ce-și doresc ei și nu ceea ce unii văd doar din vârful unei funcții importante! Când voi ajunge în Parlamentul Romaniei, alaturi de colegii din #PSD vom avea grijă ca :
  – educația să fie o prioritate și este imperios necesar să deschidem școlile așa cum sunt în majoritatea țărilor europene
  – vom avea grijă ca statul să sprijine firmele românești și să protejeze locurile de muncă
  – piețele să fie lăsate deschise pentru că este singura noastră sursă de produse autohtone și singura sursă de venit a micilor producători locali
  Regimul liberal “Galben” a vrut alegeri cu orice preț!
  Trebuie ca românii să le dea o lecție! Nu vă lăsați speriați de ei! Nu vă lăsați intimidați! Ei asta vor! Să mai stea încă 4 ani la putere! Ca să fure și să distrugă tot!
  Pe 6decembrie, VOTAȚI candidații PSD!
  Doar împreună putem salva sistemul sanitar, locurile dumneavoastră de muncă și educația copiilor noștrii!”, esrte mesajul transmis de candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca.

   

  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL,
  cod mandatar financiar 11200020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img