More


  Sarmale gratuite pentru toți producătorii din piețe

  - Advertisement -

  Un gest fără precedent a fost făcut de către un grup de sătmăreni. Ca și recunoștință pentru modul în care înțeleg să îi deservească pe sătmăreni, reprezentanții unui restaurant din Satu Mare au pregătit un număr de 600 de sarmale și le-au împărțit producătorilor din Piața Someș și Piața Mare din municipiul Satu Mare.

  Surpriza oamenilor a fost una uriașă, crezând prima dată că este ceva acțiune electorală. Au rămas profund emoționați când au realizat că gestul este unul de umilă recunoștință din partea unor oameni neimplicați politic sub nicio formă.

  ”Noi, cumpărăm mereu cele mai proaspete și delicioase fructe și legume de la producătorii noștri locali, din piețe. În semn de apreciere față de tot ce fac pentru noi, dar și pentru efortul lor de a sta în frig în această perioadă, am decis să le dăm caserole cu mâncare caldă. Sarmale delicioase făcute de către bucătarii noștri iscusiți. Le mulțumim din suflet pentru că există și reprezintă un real sprijin pentru noi, cei din industria ospitalității”, a spus Bogdan Fușle, reprezentantul restaurantului.

  Un gest la fel de impresionant a fost că fiecare producător a dat la schimb ceva simbolic: de la un măr, o pară sau un ciorchine de struguri, până la gogoșari, ridichi, ceapă verde sau ouă.

  Astfel de acțiuni vor continua și în următoarele săptămâni în mai multe piețe din municipiul Satu Mare.

  ”Astăzi am avut timp doar pentru Piața Someș și Piața Mare. Săptămâna viitoare vom ajunge și în celelalte piețe, bineînțeles prin respectarea măsurilor de protecție, purtând mască, mănuși, iar mâncarea este preparată și ambalată în condiții de securitate anti-COVID”, a mai spus Bogdan Fușle.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img