More


  FOTOGALERIE. Șase conslieri locali NOI la Satu Mare. Au depus JURĂMÂNTUL

  - Advertisement -

  Municipiul Satu Mare are, începând de astăzi, șase consilieri lcoali noi. Aceștia au depus jurământul în ședința de astăzi a Consiliului Local Satu Mare.

  Ședința a avut loc în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare.Președintele de ședință pentru ședințele Consiliului Local al Municipiului Satu Mare din luna noiembrie 2020 a fost ales consilierul local Dorel Coica.

  În cadrul sedintei, a avut loc depunerea jurământului de către consilierii locali ale căror mandate au fost validate prin încheierea civilă nr. 1030/2020 pronunțată de Judecătoria Satu Mare în dosar nr. 9258/296/2020, absenți motivat de la ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare dar si depunerea jurământului de către supleanții ale căror mandate au fost validate prin încheierea civilă nr. 1081/2020, pronunțată de Judecătoria Satu Mare în dosar nr. 10230/296/2020.

  Au depus jurământul următorii consilieri locali: Ressler Ștefan, Stan Gheorghe, Szabolcs Német, Ștefan Gati, Ciprian Crăciun și Adelin Ghiarfaș. Totodată în aceași ședință au fost votate comisiile de specialitate ale Consiliului Local.

  Astfel, sunt validați 23 de consilieri, din care tot în ședința de astăzi doi consilieri și-au dat demisia, Maskulik Csaba și Butka Gergo. Consiliul Local va fi completat în ședințele următoare!

  În continuarea ședinei, au fost votate, în unanimitate de consilierii locali si proiectele de hotărâre privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului d-lui consilier local Masculic Csaba si Butka Gergely Norbert. În locul lor au intrat în consiliu și au și depus jurământul Nemet Zsolt și Ștefan Ressler.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img