More


  Se toarnă primul pilon al podului din zona Ștrandului

  - Advertisement -

  Miercuri și joi se toarnă primul radier al primului din cei doi piloni aflați în construcție peste râul Someș, în zona str. Ștrandului. Operațiunea a început miercuri dimineața și va dura până joi seara, în cele două zile urmând a se turna aproape 2.400 mc de beton și se vor folosi 180 tone de fier-beton.

  Construcția podului peste râul Someș, în zona str. Ștrandului, este cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani din orașul nostru și o construcție unică în nord-vestul României.
  ”Avem în derulare câteva proiecte strategice pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare pe care am început deja să le implementăm. Construcția podului peste râul Someș, în zona str. Ștrandului, este cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani din orașul nostru și o construcție unică în nord-vestul României. Depunem eforturi, în parteneriat cu constructorul și consultantul, pentru ca lucrările să fie în grafic și să avanseze cu pași hotărâți. Pentru că faptele fac diferența!”, a declarat primarul municipiului Satu mare, Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img