More


  ȘEDINȚĂ. Consiliul Județean și-a desemnat membrii în ATOP

  - Advertisement -

  În cadrul ședinței de miercuri a Consiliului județean Satyu Mare au fost desemnați noii membri ai institituției în cadrul ATOP. De asemeena, a depus jurământul un nou consilier județean. Demn de remarcat este și faptul că a fost aprobat sprijinul financiar al Consiliului Județean pentru două proiecte de asistență socială.

  Noii membrii ATOP
  Kira Beniamin, Dobra Carmen, Veron Andrei, Kallos Zoltan, Kaiser Stefan şi Marincaş Gheorghe sunt noii reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) a Judeţului Satu Mare, pentru mandatul 2020-2024.
  ATOP este organism cu rol consultativ, fară personalitate juridică, care se constituie şi funcţionează pe langã fiecare Consiliu Judeţean, în scopul reprezentării şi promovării intereselor comunităţii pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi securitate publică.

  Noul consilier judeţean a depus jurământul
  Gál Ilona Gyöngyi este de miercuri consilier județean în cadrul Consiliului Județean Satu Mare. Doamna Gál a depus jurământul de credință în faţa colegilor consilieri. Face parte din grupul UDMR şi ocupă acest post în locul lui Nagy Szabolcs.

  Sprijin financiar pentru CJRAE
  Consiliul Județean Satu Mare sprijină financiar instituția subordonată, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Satu Mare în vederea implementării proiectului „WE TRANSFER…Educating for democracy”, finanţat prin Granturile SEE – Mecanismul financiar 2014 – 2021.

  Potrivit proiectului, cinci profesori consilieri ai CJRAE Satu Mare ar facilita incluziunea școlară și socială a copiilor prin diseminarea informațiilor obținute în Oslo în cadrul unor seminarii și workshopuri. Un Art-Catalog cu produse realizate de către elevi și părinți în cadrul workshopurilor și un ghid de bune practici vor fi distribuite în mediul online pentru toți cei interesați de această tematică.

  Valoarea totală a proiectului este de 15.250 euro, inclusiv TVA și ar urma să se implementeze în perioada 01.12.2020 – 30.11.2021.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img