More


  Sfârșit de săptămână plin pentru PMP Satu Mare

  - Advertisement -

  Vineri și Sâmbătă Liviu Pop ,președintele PMP Satu Mare dar și candidatul PMP la Camera Deputaților împreună cu echipa de campanie au fost prezenți la Gherța Mică și Medieșul Aurit.

  Vineri în prezența președintelui PMP Satu Mare s-a ales viceprimarul comunei Gherța Mică ,în cadrul ședinței de consiliu local. Reprezentantul PMP Găvrilă Negru a fost validat pentru funcția de viceprimar.Acesta l-a învins pe reprezentantul PNL care a candidat pentru această funcție, obținând 7 voturi de la consilierii locali din Gherța Mică în timp ce reprezentantul PNL a obținut 6 voturi.
  “În această după amiază a fost ales noul Viceprimar al comunei Gherța Mică! Candidatul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare pentru comuna Gherța Mică, domnul Gavrilă Negru, a fost validat pentru funcția de VICEPRIMAR al comunei!Mult succes domnule Gavrila Negru!!!”a declarat Liviu Pop.
  Sâmbătă cei de la PMP Satu Mare au luat la pas comuna Medieșul Aurit .
  “E o campanie atipică și nici vremea nu este prietenoasă. Rămânem alături de dumneavoastră înțelegem situația dificilă, ne preocupă cele mai rapide și ferme soluții pentru ca România să redevină la normalitatea ! O parte din echipa de staf al PMP Satu Mare, împreună cu subsemnatul , candidat pentru funcția de deputat în parlamentul României, am stat de vorbă cu oamenii necăjiți, oameni care au întrebări, oameni care nu mai înțeleg ce se întâmplă în această țară!
  #AlegeriParlamentare2020 #PMPluptăpentruoameni #CredînPMP #HaiînPMP,” a declarat Liviu Pop,candidatul PMP la Camera Deputaților.

  Duminică, la biserica din Călineşti Oaş
  Duminică fiind zi în care se intră în Biserică cei de la PMP au fost prezenți în Călinești Oaș la slujbă.
  “Astăzi, in Calinesti Oas, am fost la Sfanta Biserica si apoi in campanie!
  PMP este alături de fiecare oșan!
  Vă chemăm alături de noi, să scriem împreună viitorul României pentru următorii 4 ani, unul al echilibrului, al decenței și al bunăstării pentru fiecare dintre noi! MIȘCĂM ROMÂNIA!”, A de parat Mitruț Ciorbă , candidatul PMP la Senatul Românei.

  Comandat de PMP Satu Mare,realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200012  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img