More


  Siguranța unui trai mai bun. Ioan Tibil în mijlocul negreștenilor

  - Advertisement -

  Aceștia doresc un oșean de al lor în Parlamentul României.

  Candidatul PSD la Camera Deputaților ,Ioan Tibil a fost prezent vineri în campanie la Negrești Oaș.Oșenii l-au primit cu mare drag și i-au promis că îl vor vota în 6 Decembrie.
  “Ziua de azi a fost dedicată în totalitate negreștenilor. Împreună cu echipa PSD Negrești Oaș, am stat de vorbă cu ei în piață și în zona centrală a orașului. Oamenii recunosc că doamna primar Aurelia Fedorca, aflată acum la al treilea mandat a făcut în primii 8 ani cât alții în 20 și de aceea foarte mulți dintre ei vor susține Partidul Social Democrat și la alegerile din 6 Decembrie.  Totodată oamenii sunt extrem de nemulțumiți de măsurile aiuritoare luate de guvernul PNL în ultimul an și multora le este frică de ce s-ar putea întâmpla dacă aceștia ar  mai rămâne la putere încă 4 ani.
  Le-am promis că ne vom bate ca acest lucru să nu se întâmple și că vom face tot posibilul ca în cel mai scurt timp să reparăm toate nedreptățile și greșelile făcute de actualii guvernanți,” a declarat pentru Gazeta de Nord Vest ,Ioan Tibil.
  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200020


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img