More


  Eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2021, din 4 ianuarie

  - Advertisement -

  Administrația Domeniului Public anunță că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2021 va începe în data de 4 ianuarie 2021 la casieriile A.D.P., după următorul orar:

  • la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someșul (etaj 4) de luni până vineri între orele 9:00-17:30, pentru persoanele care doresc să achiziționeze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic, Abonament tip Purtător, Abonament tip Verde, Abonament TAXI;
  • la casieria situată pe str. Prahova nr.18 (Piața Someș) de luni până vineri între orele 8:00-17:30 pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință.
  ”Subliniem pe această cale că în cursul lunii ianuarie nu se preiau cereri noi pentru rezervarea de locuri de parcare. Se face doar prelungirea rezervărilor existente”, se arată într-un comunicat al Primăriei Satu Mare.
  Tarifele pentru abonamentele de parcare precum și pentru rezervarea de loc de parcare aferente anului 2021 au rămas aceleași ca și în anul 2020.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img