Arte Marțiale. Examen de centură pentru cei de la A J KarateSăptămâna trecută s-a terminat maratonul de examinări pentru centuri la karate, la Cluburile Samuraiul –Satu Mare, Energy Kardio Club, Samuraiul- Lazuri, toate din cadrul Asociației Județene de Karate din Satu Mare.

”Examenul de centuri a durat timp de două săptămâni deoarece a trebuit să respectăm regulile pandemiei, asigurând distanțarea fizică a sportivilor… așadar, s-au prezentat peste 69 de karateka la examinări”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Cu o promovabilitate de 100%, karateka care au participat au demonstrat că și în vremurile grele sunt bine pregătiți. Examenul a fost pentru centurile galbenă, portocalie, verde, albastră, maro…

Comisia de examinare a fost alcătuit din : Magos Robert 6 dan, Anzik Arnold 2 dan și Filer Ivan 2 dan.

În urma unui studiu foarte exigent s-a alcătuit lista sportivilor care vor putea da examenul pentru centura neagră 1 dan și 2 dan, examenul fiind dat în fața unei comisii de examinări din partea Federației Române de Karate.

Lista celor care vor da examen pentru centura neagră:

Pop Laura 2 dan – multiplă campioană națională și medaliată la C. Europene

Magos Robert Patrick 2 dan – campion național și medaliat la europene

Circiu Patrick 2 dan- campion național

Cerneșteanu Groșan Alexia 1 dan – medaliată la camp.naționale și internaționale , Moldovan Alesia, Ardelean Andrea, Ardelean Krisztofer, Groza Kevin,Jenei David, Olosuteanu Andrei- medaliați la competiții naționale și internaționale.

Cu toții sunt legitimați la Clubul Samuraiul Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts