Veste excelentă la final de an pentru CSM Satu Mare. Claudia Cuic-Pop se întoarce acasă și va evolua până-n vară la CSM Satu Mare.

Claudia Cuic vine după trei sezoane consecutive jucate în putenicul campionat al Turciei. A evoluat în 2019 la Galatasaray Istanbul iar anul acesta a devenit mămică de fetiță… Claudia s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu actualul team manager de la U BT Cluj Napoca, Branko Cuic.


Claudia Pop este componentă a naţionalei României, pentru care a jucat la diverse niveluri de vârstă, începând cu anul 2009, în timp ce cariera de club include echipe din Italia, Spania, Ecuador, Turcia, Polonia sau România – Universitatea Cluj, CSM Târgovişte, CSM Satu Mare, Olimpia Spezia, CB Olesa, Conquero (cu care a devenit campioană a Ecuadorului), Gernica Bizkaia, Wisla Cracovia,
Claudia Cuic Pop a evoluat ultima oară la CSM Satu Mare în sezonul 2011-2012 când echipa a jucat finala Ligii Naționale după ce în sezonul regular a terminat pe poziția a șasea.
CSM Satu Mare va juca primul turneu din 2021 între 9-10 ianuarie la Sfântu Gheorghe. Elevele lui Miguel Lopez vor întâlni pe SEPSI și KSE Târgu Secuiesc.
O familie de baschetbaliști…
Claudia Cuic ( Pop) e căsătorită din 2018 cu Branko Cuic.
Branko se află în staful campioanei U BT Cluj, după o carieră frumoasă ca jucător şi în Liga Naţională. A evoluat la echipe din Serbia, Bosnia, Iran, Siria, Muntenegru, dar şi în România – Proletar Beobanka, Polet Kermamika, Beopetrol, Atlas, Radnik, Azar Peyam, Zanjan, Al Wanda, Niksic, “U” Mobitelco, BC Timişoara sau BC Mureş. Este campion al României, cu ”U” Mobitelco în 2011, şi mai are în palmares patru titluri de vicecampion – două cu formaţia clujeană şi câte unul cu BC Timişoara şi BC Mureş.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here