More
  spot_img

  Claudiu Tămășan: “În Camera Deputaților vreau să lupt pentru tinerii din Satu Mare!”

  - Advertisement -

  Mă numesc Claudiu Tămășan și, la cei 28 de ani ai mei, sunt unul dintre cei mai tineri candidați la Camera Deputaților, din partea Pro România.

  Sunt licențiat în studii economice, iar în urma absolvirii am dobândit experiență atât în sectorul public, cât și în sectorul privat. Prin prisma vârstei mele, sunt preocupat mai ales de problemele tinerilor, eu sunt tânărul care a crezut și continuă să creadă că și la noi, acasă, se poate! Cel mai mult îmi doresc să-i ajut pe colegii mei de generație, plecați în lumea largă în căutarea unui trai mai bun, să le ofer motive pentru a se întoarce acasă și știu că locul cel mai potrivit din care pot să am un cuvânt de spus în acest sens este Parlamentul României. Acolo se fac legile și se împart bugetele, acolo trebuie să lupt pentru ca Sătmarul să-și aducă tinerii înapoi și să nu-i alunge pe cei care au rămas acasă.

  Ca un prim pas, echipa Pro România, din care fac parte cu mândrie, propune implementarea unui plan de măsuri pentru ieșirea din criza economică ce ne afectează pe toți pe fondul pandemiei Covid, iar măsurile principale pe care le propunem se referă la asigurarea unui venit minim de criză de 2.000 lei lunar sau 1.500 lei/membru de familie, dar și sprijin economic de criză pentru IMM-uri, prin cotă de TVA redusă de la 9 % la 5% pentru segmentul HORECA și producătorii din industria alimentară, cele mai crunt lovite domenii, mai ales acum, după intrarea în Scenariul Roșu în municipiul Satu Mare și nu numai.

  Urmează și alte inițiative legislative pe care am de gând să le propun de la tribuna Camerei Deputaților, iar pentru a ajunge acolo am nevoie de sprijinul tuturor tinerilor #ProRomania!

  Comandat de Pro România, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200008  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare