More


  FOTOGALERIE. Social democrații sătmăreni au OMAGIAT Ziua Națională a României

  - Advertisement -

  În ciuda condițiilor draconice impuse de deciziile luate în contextul pandemiei de coronavirus, social democrații sătmăreni au omagiat, așa cum se cuvine, Ziua Națională a României.

  Astfel, o deelgație compusă, printre alții, de candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca, de candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, actualul deputat PSD de Satu Mare, Ioana Bran, de președintele interimar al PSD Satu Mare, Ioan Oneț, de managerul Gazetei de Nord Vest și Nord Vest TV, Mircea Govor, dar și de staff-ul de campanie a PSD Satu Mare, au depus, de 1 decembrie, coroane de flori la principalele statui și busturi ale principalilor oameni politici ai României ante și post-belice.

  Pelerinajul social-democraților sătmăreni a început la statuia lui Avram Iancu din Centrul Nou, unde a fost depusă o coroană de flori.

  De asemenea, au mai fost depuse coroane de flori la statuia lui Vasile Lucaciu, din Parcul Libertății, la Statuia Ostașului Necunoscut, de vizavi de Casa de Modă, dar și la bustului lui Corneliu Coposu de pe aleea pietonală cu același nume.

  De fiecare dată, odată cu depunerea de jerbe și coroane de flori, social democrații sătmăreni au adus și un pios omagiu tuturor celor care s-au jertif pentru apărarea și integritatea țării noastre, România.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img