More


  Bărbat beat, fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un indicator rutier

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, ieri, 27 mai 2021,  în municipiul Satu Mare.

  Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, din Satu Mare  a intrat în coliziune cu un indicator rutier, fără a suferi leziuni.

  Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Totodată, din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere, de nicio categorie.

  Verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care nu posedă permis de conducere.

  Notă: Facem precizarea că, în toate cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img